English (United Kingdom) Hungarian (formal)

Amennyiben felkeltettük érdeklődését vegye fel velünk a kapcsolatot, az alábbi elérhetőségek egyikén. Ha több terméket szeretne rendelni kérjen személyre szabott árajánlatot! Kövesse figyelemmel hírek rovatunkat, ahonnan megtudhatja, hogy mikor próbálhatja ki termékünket a lakóhelyéhez legközelebbi településen. Keressen fel minket, ha szeretné, hogy az ön lakóhelyének közelébe is legyen lehetőség a MURENA termékek tesztelésére.


Kanyó Dénes
Kanyó Dénes (búvárúszó)
2-szeres Világbajnok
4-szeres Európa-bajnok

Üdvözlöm! Kanyó Dénes vagyok, a murena tervezője. Sokat gondolkodtam, hogyan hozhatnám közelebb Önökhöz szeretett sportágamat, a búvárúszást. Ahogy egy hobby kerékpárosnak, vagy egy kerékpárral közlekedőnek sem kell a Tour-on hajtania ahhoz, hogy a kerékpározás minden apró részletét kiélvezze, személyes fejlődéséhez felhasználja, a benne rejlő lehetőségeket kiaknázza, úgy mostantól a murena gumiuszony segítségével a vízben sincs ez másképp. Bátran ajánlom ezt a sokoldalú eszközt, mindazoknak, akiknek a legkeményebb élsport a célja, vagy az egészségüket szeretnék megőrizni, a vízben folyamatosan tanulva, otthonosan mozogva. Bízom benne, hogy a murena hű társa, vízi közlekedési eszköze, személyi edzője, fejlődésének katalizátora lesz a jövőben.

Debreczeni Hajni
Debreczeni Hajni (búvárúszó)
Világbajnok
4-szeres Európa-bajnok

Üdvözlöm! Debreczeni Hajni vagyok, a murena fejlesztője. Versenyfelkészülésemben és a versenyidőszakon kívül a murena gumiuszony az az eszköz, mellyel a kondíciómat fejlesztem. A vízben végezhető sokrétű mozgásforma, az optimális terhelése az izmoknak, a megnövekedett oxigénigény, az izületek kímélése csak néhány fő szempont, mely miatt ezt a kiváló sporteszközt használom nap, mint nap. Ajánlom profi sportolóknak és az úszással most ismerkedőknek, legyenek bármilyen életkorban. Felhasználásának csak a fantáziája, vagy az edzőjének kreativitása szab határt. Azért kezdésnek adunk néhány tippet.

Elérhetőségeink:
Kanyó Dénes
tel.: +36 70/398-6303
e-mail: info@murenafin.com