English (United Kingdom) Hungarian (formal) Radió interjú Kanyó Dénessel az uszonyról

Get the Flash Player to see this player.

Diego Alberto Hernandez Covarrubias from Mexico

Diego Alberto Hernandez Covarrubias


Diego Alberto Hernandez Covarrubias-nek hívnak, Mexikóban élek.
Elmentem Kubába versenyezni, ahol a következő versenyszámokba indultam: 100m bf.: 48,63, in 50m bf: 22,18 and in 200m bf: 1:47,25. Nagyon elégedett vagyok ezekkel az eredményekkel és a murenafin-nel, hiszen 3 számban is korosztályos Országos csúcsot értem el, melyek köszül 2 a felnőtt ranglistán is Országos csúcsot jelent.

Murenafin utánpótlás korban.
Murenafin szenior korban.
Murenafin az úszásoktatásban.

ugras a tetejere


Lovász és Gruber aranyérmei Kecskeméten


Kecskeméten rendezték meg a Bácsvíz-kupa elnevezésű uszonyos- és búvárúszó versenyt, amelyen a Muréna Szegedi Úszó- és Búvárklub versenyzői (edzők: Kanyó Dénes, Balassa Judit) kitűnő eredményeket értek el.

A szegedi csapat


bővebben>>>sportbanyaszat.postr.hu
Világjátékok 2013 – Calira koncentrálva


Jól halad a két egyéni versenyszámban induló uszonyos úszó felkészülése az idei Világjátékokra. Székely Lilla és Kanyó Dénes is jól több érmet szerzett az egri Világkupán.

Kanyó Dénes


bővebben>>>
Remekeltek a szegedi búvárúszók Egerben

Remek eredménnyel zárta a Muréna Szegedi Úszó- és Búvárklub az egri világkupát. A Tisza-parti versenyzők közül mindenki bekerült a döntőbe, ahol többen is megjavították az egyéni legjobbjukat.


bővebben>>>


Kanyó és Debreczeni a legjobb a szövetség szerint
Szentendrén, a Vizesnyolcas uszodában rendezte meg a Magyar Búvár Szakszövetség a negyedik búvártalálkozót.

A színvonalas előadások után jutalmazták a 2012 legjobbjait. A tájékozódási búvárúszóknál Debreczeni Hajnalka, míg a búvárúszóknál Kanyó Dénes bizonyult a legjobbnak, mindketten a Muréna Szegedi Úszó- és Búvárúszóklub versenyzői. Szegedet a murénások mellett a Manta Búvárklub is képviselte az eseményen.

Újabb jó hírek a Murena háza táján

Sincki Ádám
Sincki Ádám

Balog Gábor
Balog Gábor

A 2012 június 30 és július 1 között megrendezett Uszonyos- és Búvárúszó Országos Bajnokságon Sincki Ádám az 50 m uszonyos gyorsúszásban 19,13 mp ideje felül múlta az eddigi Világrekordot (19,32), Balogh Gábor 100 m uszonyos gyorson diadalmaskodott meggyőző 43,89 mp idővel. Mindkét sportoló a Murena 4-es méretű modelljét használta. Az eredmények értékét jelentősen növeli, hogy egyik versenyző sem használta a sportágban megengedett egész testes úszódresszt.A Murena gumiuszony fél éves születésnapját magyar bajnoki címmel ünnepelte!
A mindössze 16 éves szegedi Ladányi Réka vitte győzelemre a 37-39-es méretű modellt a 200 m-es uszonyos gyorsúszásban 1:51,8 mp-el. Réka ezzel az eredménnyel az idei világranglista top 3-ban szerepel és gőzerővel készül a grazi junior világbajnokságra.
Uszonygyártó lett Kanyó Dénes.
A búvárúszó-világbajnok nemcsak a medencében, hanem az uszonygyártásban is szeretne maradandót alkotni.murena gyártás

Kanyó Dénes kétszeres világbajnok, világcsúcstartó búvárúszó immár vállalkozóként is keresi a kenyerét. 2011 decembere óta uszonyokat gyárt. Kanyó és úszócsapata rendszeresen hazánkban vásárolta a sportágához elengedhetetlen sporteszközt, azonban az egyik alkalommal nagyon felidegesítették – de a történetről meséljen a 2011-ben a lapunknál Vajda Attilával közösen Az év férfi sportolójának választott Kanyó Dénes.

bővebbenugras a tetejere